Bog & idéP.B. Kerr

Bøger skrevet af P.B. Kerr

Læs mere om P.B. Kerr
1 produkter
1 produkter
Djengis Khans gravrøvere
STREAM
Djengis Khans gravrøvereP.B. Kerr
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Djengis Khans gravrøvere

Mere om P.B. Kerr

Der er en del bøger af P.B. Kerr til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Kerr.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Djengis Khans gravrøvere" i serien "Lampens børn" udgivet af Lytteratur - "Djengis Khans gravrøvere" i serien "Lampens børn" udgivet af Modtryk - "De fem fakirer fra Faizabad " i serien "Lampens børn" udgivet af Modtryk - "Djævlekrigerne vågner" i serien "Lampens børn" udgivet af Modtryk - "Djævlekrigerne vågner" i serien "Lampens børn" udgivet af Modtryk

P.B. Kerrs bøger

Du kan bestille fem bøger af P.B. Kerr her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe P.B. Kerr bøger i samtlige formater. Bøgerne af Kerr er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

P.B. Kerrs "Djengis Khans gravrøvere"

Hos Bog & idé er "Djengis Khans gravrøvere" tilgængelig som lydbog. Med P.B. Kerrs "Djengis Khans gravrøvere" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af Kerrs serie "Lampens børn". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lytteratur.

P.B. Kerr "Djengis Khans gravrøvere"

Det er muligt at købe P.B. Kerrs "Djengis Khans gravrøvere" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af Kerrs serie "Lampens børn". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Modtryk.
Detaljer
Fulde navn:
P.B. Kerr