Bog & idéPenelope Bush

Bøger skrevet af Penelope Bush

Læs mere om Penelope Bush
2 produkter
2 produkter
Jeg, mig, Milly
STREAM
Jeg, mig, MillyPenelope Bush
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Jeg, mig, Milly
Jeg, mig, Milly
Jeg, mig, MillyPenelope Bush
79,95 DKK
EBOG
(0)
Jeg, mig, Milly

Mere om Penelope Bush

Der er flere forskellige bøger skrevet af Penelope Bush til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Bush.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg, mig, Milly" i serien "Sommerfugleserien" udgivet af Carlsen - "Jeg, mig, Milly" i serien "Sommerfugleserien" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Penelope Bushs bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Penelope Bush hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bushs bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Bush er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Jeg, mig, Milly" af Penelope Bush

Det er muligt at købe Penelope Bushs "Jeg, mig, Milly" som e-bog. "Jeg, mig, Milly" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Bushs serie "Sommerfugleserien". Det er Carlsen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Jeg, mig, Milly" af Penelope Bush

"Jeg, mig, Milly" er til salg som lydbog. Fordelen ved at have Penelope Bushs "Jeg, mig, Milly" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er med i serien "Sommerfugleserien". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Penelope Bush