Bog & idéPer Byrge Sørensen

Bøger skrevet af Per Byrge Sørensen

Læs mere om Per Byrge Sørensen
2 produkter
2 produkter
Tilsyn og kontrol
Tilsyn og kontrolPer Byrge Sørensen
1109,95 DKK
Hæftet
(0)
Tilsyn og kontrol
Forvaltningsret med et digitalt perspektiv
Forvaltningsret med et digitalt perspektivPer Byrge Sørensen
989,95 DKK
Hæftet
(0)
Forvaltningsret med et digitalt perspektiv

Mere om Per Byrge Sørensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Per Byrge Sørensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Byrge Sørensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bedre beslutninger i skolen" udgivet af Dafolo - "Tilsyn og kontrol" udgivet af Karnov Group Denmark - "Forvaltningsret med et digitalt perspektiv" udgivet af Karnov Group Denmark - "Offentlighedsloven med kommentarer" i serien "Lovserien" udgivet af Dafolo - "Om tilsyn - især i skolen" udgivet af Dafolo - "Bedre beslutninger i skolen" udgivet af Dafolo - "Offentlighedsloven med kommentarer" i serien "Lovserien" udgivet af Dafolo - "Om tilsyn - især i skolen" udgivet af Dafolo

Per Byrge Sørensens bøger

Per Byrge Sørensen har otte bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Byrge Sørensens bøger kommer i samtlige formater. Byrge Sørensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Bedre beslutninger i skolen" af Per Byrge Sørensen

Hos Bog & idé er "Bedre beslutninger i skolen" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

"Tilsyn og kontrol" af Per Byrge Sørensen

"Tilsyn og kontrol" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Karnov Group Denmark, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Byrge Sørensen