Bog & idéPer Jensen & Inger Ulleberg

Bøger skrevet af Per Jensen & Inger Ulleberg

1 produkter
1 produkter
Mellem ordene
Mellem ordenePer Jensen & Inger Ulleberg
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Mellem ordene

Mere om Per Jensen & Inger Ulleberg

Du kan kun bestille en enkelt bog af Per Jensen & Inger Ulleberg her hos Bog & idé. Bogen hedder "Mellem ordene". Den er publiceret af Klim på dansk. "Mellem ordene" er desuden en del af serien "Vejledning & profession".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mellem ordene" af Per Jensen & Inger Ulleberg

"Mellem ordene" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Vejledning & profession". Det er Klim, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Per Jensen & Inger Ulleberg skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Per Jensen & Inger Ulleberg