Bog & idéPernille Berglund

Bøger skrevet af Pernille Berglund

Læs mere om Pernille Berglund
1 produkter
1 produkter
Tiltager
TiltagerPernilla Berglund
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Tiltager

Mere om Pernille Berglund

Du kan kun købe en enkelt bog af Pernille Berglund her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Tiltager". Den er udgivet af Forlaget Virkelig på dansk. "Tiltager" er desuden tilknyttet serien "Serie 5¤Serie V".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Pernille Berglunds "Tiltager"

Hos Bog & idé er "Tiltager" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Berglunds serie "Serie 5¤Serie V". Det er Forlaget Virkelig, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Pernille Berglund fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Berglund