Bog & idéPernille Borch

Bøger skrevet af Pernille Borch

Læs mere om Pernille Borch
1 produkter
1 produkter
Athen
BOEGERTILSTAERKPRIS
AthenMorten Brink Iwersen
165,96 DKK
Hæftet
(2)
Athen

Mere om Pernille Borch

Pernille Borch har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Athen". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret den på dansk. "Athen" er desuden en del af serien "Vide verden".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Athen" af Pernille Borch

Det er muligt at købe Pernille Borchs "Athen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Vide verden". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Dette er en også en skøn bog fra Borch, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Borch