Bog & idéPernille Claudius Welinder (red.)

Bøger skrevet af Pernille Claudius Welinder (red.)

Læs mere om Pernille Claudius Welinder (red.)
1 produkter
1 produkter
Håndbog i sygepleje: Hæmatologi
Håndbog i sygepleje: HæmatologiPernille Claudius Welinder (red.)
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Håndbog i sygepleje: Hæmatologi

Mere om Pernille Claudius Welinder (red.)

Du kan kun bestille en enkelt bog af Pernille Claudius Welinder (red.) her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Håndbog i sygepleje: Hæmatologi". Den er publiceret af FADL's Forlag på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Pernille Claudius Welinder (red.)s "Håndbog i sygepleje: Hæmatologi"

"Håndbog i sygepleje: Hæmatologi" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag.

Endnu en af Pernille Claudius Welinder (red.) fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Claudius Welinder (red.)