Bog & idéPernille Høegh

Bøger skrevet af Pernille Høegh

Læs mere om Pernille Høegh
2 produkter
2 produkter
På visse betingelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
På visse betingelserPernille Høegh
84,96 DKK
Hæftet
(1)
På visse betingelser
På visse betingelser
På visse betingelserPernille Høegh
109,95 DKK
EBOG
(1)
På visse betingelser

Mere om Pernille Høegh

Der findes flere bøger skrevet af Pernille Høegh på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Høegh.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "På visse betingelser" udgivet af Forlaget Brændpunkt - "På visse betingelser" udgivet af Brændpunkt

Pernille Høeghs bøger

Du kan finde to bøger af Pernille Høegh her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Pernille Høegh kan købes i udvalgte formater. Høeghs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Pernille Høeghs "På visse betingelser"

Det er muligt at købe Pernille Høeghs "På visse betingelser" som ebog. Med "På visse betingelser" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Brændpunkt.

"På visse betingelser" af Pernille Høegh

"På visse betingelser" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Brændpunkt, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Høegh