Bog & idéPernille Højmark

Bøger skrevet af Pernille Højmark

4 produkter
4 produkter
Sande løgne
STREAM
Sande løgnePernille Højmark
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Sande løgne
Først nu forstår jeg intet
STREAM
Først nu forstår jeg intetPernille Højmark
79,95 DKK
Lydbog
(2)
Først nu forstår jeg intet
Sande løgne
Sande løgnePernille Højmark
69,00 DKK
e-bog
(0)
Sande løgne
Først nu forstår jeg intet
Først nu forstår jeg intetPernille Højmark
79,95 DKK
EBOG
(2)
Først nu forstår jeg intet

Mere om Pernille Højmark

Der er en del bøger skrevet af Pernille Højmark tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Højmarks seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sande løgne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sande løgne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Først nu forstår jeg intet" udgivet af Politikens Forlag - "Først nu forstår jeg intet" udgivet af Politikens Forlag - "Først nu forstår jeg intet" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Pernille Højmark

Der er fem tilgængelige bøger af Pernille Højmark hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Højmarks bøger fås i flere formater. Bøgerne af Højmark er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Pernille Højmarks "Sande løgne"

Det er muligt at købe Pernille Højmarks "Sande løgne" som lydbog. Du kan også altid have "Sande løgne" af Pernille Højmark med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Pernille Højmark "Sande løgne"

Det er muligt at købe Pernille Højmarks "Sande løgne" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Sande løgne" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Højmark