Bog & idéPernille Nørregaard

Bøger skrevet af Pernille Nørregaard

Læs mere om Pernille Nørregaard
4 produkter
4 produkter
Freelancer
FreelancerPernille Nørregaard
199,95 DKK
EBOG
(0)
Freelancer
Mentor for socialt udsatte
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mentor for socialt udsatteTom Thinggaard Pedersen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Mentor for socialt udsatte
How to be a Mentor for disadvantaged and marginalised people
How to be a Mentor for disadvantaged and marginalised peopleTom Thinggaard Pedersen
99,95 DKK
Hæftet
(0)
How to be a Mentor for disadvantaged and marginalised people
Få din bog ud!
Få din bog ud!Pernille Nørregaard
198,00 DKK
PDF
(0)
Få din bog ud!

Mere om Pernille Nørregaard

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Pernille Nørregaard. På listen nedenfor har du Nørregaards seneste udgivelser.
Bøgerne fra Pernille Nørregaard kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Design b" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Få din bog ud!" udgivet af Ajour - "Få din bog ud!" udgivet af Ajour - "Freelancer" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag - "Freelancer" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "Specialerække. Det konfliktfyld" i serien "Specialerække" udgivet af Institut for Antropologi

Bøger skrevet af Pernille Nørregaard

Du kan finde seks bøger af Pernille Nørregaard her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Pernille Nørregaard bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Nørregaard inddelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Pernille Nørregaards "Design b"

"Design b" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Erhvervsskolernes Forlag.

Pernille Nørregaard "Få din bog ud!"

Det er muligt at købe Pernille Nørregaards "Få din bog ud!" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Ajour, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Nørregaard