Bog & idéPernille W. Lauritsen

Bøger skrevet af Pernille W. Lauritsen

Læs mere om Pernille W. Lauritsen
2 produkter
2 produkter
Gør det du frygter
Gør det du frygterPernille W. Lauritsen
299,95 DKK
Hæftet
Gør det du frygter
Christiania
ChristianiaPernille W. Lauritsen
199,95 DKK
Hæftet
Christiania

Mere om Pernille W. Lauritsen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Pernille W. Lauritsen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Lauritsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gør det du frygter" udgivet af Gyldendal - "Christiania" i serien "Fakta & fiktion. Blå" udgivet af Gyldendal

Mere om Pernille W. Lauritsens bøger

Du kan finde to bøger af Pernille W. Lauritsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Lauritsens bøger kommer blot som hæftet. Bøgerne af Lauritsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Gør det du frygter" af Pernille W. Lauritsen

Hos Bog & idé er "Gør det du frygter" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Pernille W. Lauritsen "Christiania"

"Christiania" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Fakta & fiktion. Blå". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille W. Lauritsen