Bog & idéPeter Bundesen

Bøger skrevet af Peter Bundesen

Læs mere om Peter Bundesen
6 produkter
6 produkter
Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde
Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejdeJens Eistrup
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde
Socialpolitik
SocialpolitikFinn Diderichsen
549,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialpolitik
Kommunal økonomisk styring
Kommunal økonomisk styringClaus-Arne Hansen
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Kommunal økonomisk styring
Udsatte voksne og socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udsatte voksne og socialt arbejdePauline Hagensen
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Udsatte voksne og socialt arbejde
Sociale problemer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociale problemerMads Uffe Pedersen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Sociale problemer
Borgerinddragelse og retssikkerhed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Borgerinddragelse og retssikkerhedIngelise Bech Hansen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Borgerinddragelse og retssikkerhed

Mere om Peter Bundesen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Peter Bundesen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Bundesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Borgerinddragelse og retssikkerhed" udgivet af Gyldendal - "Faglige skøn i socialt arbejde" udgivet af Samfundslitteratur - "Kommunal økonomisk styring" udgivet af HansReitzels - "Kommunal økonomisk styring" udgivet af HansReitzels - "Kommunal økonomisk styring" udgivet af Gyldendal - "Socialpolitik" udgivet af HansReitzels - "Socialpolitik" udgivet af - - "Sociale problemer og socialpolitik" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Sociale problemer og socialpolitik" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Filantropi, selvhjælp og interesseorganisering" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Kommunal planlægning" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Sociale problemer og socialpolitik" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Socialpolitik" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Udsatte voksne og socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Kommunal økonomisk styring" udgivet af Gyldendal - "Borgerinddragelse og retssikkerhed" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Sociale problemer" udgivet af Gyldendal - "Socialpolitik - historisk og aktuelt" udgivet af Frydenlund - "Evaluering i socialt arbejde" udgivet af Columbus - "Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Sociale problemer og socialpolitik" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Socialpolitisk introduktion" udgivet af Odense Universitetsforlag

Bøger af Peter Bundesen

Der er 22 tilgængelige bøger af Peter Bundesen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Peter Bundesen bøger i udvalgte formater. Peter Bundesen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Borgerinddragelse og retssikkerhed" af Peter Bundesen

Det er muligt at købe Peter Bundesens "Borgerinddragelse og retssikkerhed" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Faglige skøn i socialt arbejde" af Peter Bundesen

Det er muligt at købe Peter Bundesens "Faglige skøn i socialt arbejde" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Bundesen