Bog & idéPeter Dalsgaard

Bøger skrevet af Peter Dalsgaard

Læs mere om Peter Dalsgaard
0 produkter

Mere om Peter Dalsgaard

Hvis du mangler en bog skrevet af Peter Dalsgaard, kan du vælge i mellem et stort udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Dalsgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Politipsykologi" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi" udgivet af Gyldendal - "Politipsykologi" udgivet af Gyldendal

Mere om Peter Dalsgaards bøger

Peter Dalsgaard har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Peter Dalsgaard bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Dalsgaard er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Politipsykologi" af Peter Dalsgaard

Det er muligt at købe Peter Dalsgaards "Politipsykologi" som e-bog (pdf-format). Med "Politipsykologi" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Hans Reitzels Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Peter Dalsgaard "Kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi"

Hos Bog & idé er "Kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Dalsgaard