Bog & idéPeter K.A. Jensen

Bøger skrevet af Peter K.A. Jensen

1 produkter
1 produkter
Mennesket
MennesketPeter K.A. Jensen
129,95 DKK
EBOG
(0)
Mennesket

Mere om Peter K.A. Jensen

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Peter K.A. Jensen. På listen nedenfor ser du Jensens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Da mennesket blev menneske" udgivet af Gyldendal - "Mennesket" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Mennesket" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Mennesket" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Peter K.A. Jensens bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Peter K.A. Jensen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Jensens bøger kommer i et udvalg af formater. Peter K.A. Jensen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peter K.A. Jensens "Da mennesket blev menneske"

Hos Bog & idé er "Da mennesket blev menneske" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Mennesket" af Peter K.A. Jensen

"Mennesket" er tilgængelig online som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Mennesket" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af serien "Tænkepauser". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Peter K.A. Jensen