Bog & idéPeter Killing

Bøger skrevet af Peter Killing

Læs mere om Peter Killing
2 produkter
2 produkter
Must-win battles
Must-Win BattlesPeter Killing
199,00 DKK
Lydbog
(0)
Must-Win Battles
Must-win battles
Must-win battlesPeter Killing
119,95 DKK
EBOG
(0)
Must-win battles

Mere om Peter Killing

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Peter Killing. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Killing.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Must-win battles" i serien "4Mativ Strategi og ledelsesbøger" udgivet af 4Mativ - "Must-Win Battles" i serien "4Mativ Strategi og ledelsesbøger" udgivet af Must-Win Battles - "Must-Win Battles" udgivet af 4Mativ - "Strategic Analysis and Action" udgivet af 4Mativ

Bøger af Peter Killing

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Peter Killing hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan finde Peter Killing bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Killing er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Must-win battles" af Peter Killing

Det er muligt at købe Peter Killings "Must-win battles" som ebog. Med "Must-win battles" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "4Mativ Strategi og ledelsesbøger". Det er 4Mativ, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Must-Win Battles" af Peter Killing

"Must-Win Battles" findes på den digitale boghylde som lydbog. Fordelen ved at have Peter Killings "Must-Win Battles" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er med i Killings serie "4Mativ Strategi og ledelsesbøger". Det er Must-Win Battles, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Killing