Bog & idéPeter Nicolaisen

Bøger skrevet af Peter Nicolaisen

Læs mere om Peter Nicolaisen
1 produkter
1 produkter
Skab bedre beslutninger
Skab bedre beslutningerPeter Nicolaisen
99,95 DKK
e-bog
(0)
Skab bedre beslutninger

Mere om Peter Nicolaisen

Du kan kun finde en enkelt bog af Peter Nicolaisen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Skab bedre beslutninger". Det er Børsen, der har publiceret den på dansk. "Skab bedre beslutninger" er desuden en del af serien "Kort til viden".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skab bedre beslutninger" af Peter Nicolaisen

Hos Bog & idé er "Skab bedre beslutninger" tilgængelig som e-bog. "Skab bedre beslutninger" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Kort til viden". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Børsen.

Dette er en også en fantastisk bog fra Nicolaisen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Nicolaisen