Bog & idéPeter Oluf Andersen

Bøger skrevet af Peter Oluf Andersen

Læs mere om Peter Oluf Andersen
0 produkter

Mere om Peter Oluf Andersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Peter Oluf Andersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard

Peter Oluf Andersens bøger

Du kan købe to bøger af Peter Oluf Andersen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan kun finde Andersens bøger som indbundet. Andersens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Oluf Andersens "Den akutte patient"

Hos Bog & idé er "Den akutte patient" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Peter Oluf Andersen "Den akutte patient"

"Den akutte patient" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Oluf Andersen