Bog & idéPeter Qvist

Bøger skrevet af Peter Qvist

Læs mere om Peter Qvist
1 produkter
1 produkter
Pletfri
PletfriPeter Qvist
119,95 DKK
Hæftet
(7)
Pletfri

Mere om Peter Qvist

Der er flere forskellige bøger fra Peter Qvist til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Qvists bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pletfri" udgivet af Brændpunkt - "På næstsidste vers" udgivet af Trykværket - "Fjeld- og vildmarksture" udgivet af Kahrius - "Med telt og fiskestang i 10 norske nationalparker" udgivet af Kahrius

Bøger skrevet af Peter Qvist

Peter Qvist har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Qvists bøger fås i et udvalg af formater. Qvists bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pletfri" af Peter Qvist

Det er muligt at købe Peter Qvists "Pletfri" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Brændpunkt.

Peter Qvist "På næstsidste vers"

Det er muligt at købe Peter Qvists "På næstsidste vers" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Trykværket.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Qvist