Bog & idéPeter Thybo

Bøger skrevet af Peter Thybo

Læs mere om Peter Thybo
5 produkter
5 produkter
Neuropædagogik
NeuropædagogikPeter Thybo
629,95 DKK
Hæftet
(0)
Neuropædagogik
Det hele menneske
Det hele menneskePeter Thybo
339,95 DKK
Indbundet
(0)
Det hele menneske
Fysiologi og anatomi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fysiologi og anatomiPeter Thybo
692,96 DKK
Hæftet
(0)
Fysiologi og anatomi
Det Dobbelte KRAM
Det Dobbelte KRAMPeter Thybo
319,95 DKK
Indbundet
(0)
Det Dobbelte KRAM
Sundhedsfremme i hverdagen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsfremme i hverdagenCliff Kaltoft
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsfremme i hverdagen

Mere om Peter Thybo

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger fra Peter Thybo. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Thybo.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Neuropædagogik - mellem begejstring og kritik" i serien "Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Det Dobbelte KRAM" udgivet af Gyldendal - "Neuropædagogik" udgivet af Gyldendal - "Bevægelse" i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Munksgaard - "Sundhedsfremme i hverdagen" udgivet af Gyldendal - "Fysiologi og anatomi" udgivet af Gyldendal

Mere om Peter Thybos bøger

Peter Thybo har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Peter Thybo kommer i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Thybo publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Neuropædagogik - mellem begejstring og kritik" af Peter Thybo

Det er muligt at købe Peter Thybos "Neuropædagogik - mellem begejstring og kritik" som ebog. "Neuropædagogik - mellem begejstring og kritik" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Kognition & Pædagogik". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Det Dobbelte KRAM" af Peter Thybo

Det er muligt at købe Peter Thybos "Det Dobbelte KRAM" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Thybo