Bog & idéPeter Vang Petersen

Bøger skrevet af Peter Vang Petersen

Læs mere om Peter Vang Petersen
1 produkter
1 produkter
Across the Western Baltic
Across the Western BalticAnna-Elisabeth Jensen
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Across the Western Baltic

Mere om Peter Vang Petersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Peter Vang Petersen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Vang Petersens bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Peter Vang Petersens bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Flint fra Danmarks oldtid" udgivet af Museerne.dk i samarbejde med Nationalmuseet - "Across the Western Baltic" i serien "Sydsjællands Museums publikationer" udgivet af Sydsjællands Museum

Bøger skrevet af Peter Vang Petersen

Peter Vang Petersen har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan kun finde Vang Petersens bøger som indbundet. Bøgerne af Vang Petersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Flint fra Danmarks oldtid" af Peter Vang Petersen

"Flint fra Danmarks oldtid" kan købes som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Museerne.dk i samarbejde med Nationalmuseet.

"Across the Western Baltic" af Peter Vang Petersen

Hos Bog & idé er "Across the Western Baltic" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Sydsjællands Museums publikationer". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Sydsjællands Museum.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Vang Petersen