Bog & idéPia Birgitte Geertsen

Bøger skrevet af Pia Birgitte Geertsen

Læs mere om Pia Birgitte Geertsen
4 produkter
4 produkter
Grundbog i bioteknologi 1 - STX
Grundbog i bioteknologi 1 - STXPia Birgitte Geertsen
649,95 DKK
Hæftet
(1)
Grundbog i bioteknologi 1 - STX
Grundbog i bioteknologi 2 - STX
Grundbog i bioteknologi 2 - STXPia Birgitte Geertsen
639,95 DKK
Hæftet
(1)
Grundbog i bioteknologi 2 - STX
Grundbog i bioteknologi 2 - HTX
Grundbog i bioteknologi 2 - HTXPia Birgitte Geertsen
639,95 DKK
Hæftet
(0)
Grundbog i bioteknologi 2 - HTX
Grundbog i bioteknologi 1 - HTX
Grundbog i bioteknologi 1 - HTXPia Birgitte Geertsen
649,95 DKK
Hæftet
(1)
Grundbog i bioteknologi 1 - HTX

Mere om Pia Birgitte Geertsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Pia Birgitte Geertsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Geertsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundbog i bioteknologi 2 - HTX" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i bioteknologi 2 - STX" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i bioteknologi 1 - HTX" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i bioteknologi 1 - STX" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i bioteknologi 2" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i bioteknologi" udgivet af Gyldendal

Mere om Pia Birgitte Geertsens bøger

Du kan bestille seks bøger af Pia Birgitte Geertsen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Geertsen som hæftet. Geertsens bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Pia Birgitte Geertsens "Grundbog i bioteknologi 2 - HTX"

Hos Bog & idé er "Grundbog i bioteknologi 2 - HTX" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Grundbog i bioteknologi 2 - STX" af Pia Birgitte Geertsen

Det er muligt at købe Pia Birgitte Geertsens "Grundbog i bioteknologi 2 - STX" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Birgitte Geertsen