Bog & idéPoul Dengsøe

Bøger skrevet af Poul Dengsøe

Læs mere om Poul Dengsøe
1 produkter
1 produkter
Pension
PensionPoul Dengsøe
199,95 DKK
EBOG
(0)
Pension

Mere om Poul Dengsøe

Der er mange bøger af Poul Dengsøe tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Dengsøe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hverdagsliv på Vesterbro" udgivet af Aalborg Universitetsforlag ALFUFF - "Pension" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag - "Hverdagsliv på Vesterbro" udgivet af Aalborg Universitetsforlag¤ALFUFF

Bøger af Poul Dengsøe

Der er tre tilgængelige bøger af Poul Dengsøe hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Poul Dengsøe fås i samtlige formater. Bøgerne af Dengsøe er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Poul Dengsøes "Hverdagsliv på Vesterbro"

"Hverdagsliv på Vesterbro" er til salg som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aalborg Universitetsforlag ALFUFF.

"Pension" af Poul Dengsøe

Hos Bog & idé er "Pension" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Pension" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Dengsøes serie "Ret & Rimeligt". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Dengsøe