Bog & idéPoul Schlüter

Bøger skrevet af Poul Schlüter

Læs mere om Poul Schlüter
5 produkter
5 produkter
Sikken et liv
STREAM
Sikken et livPoul Schlüter
139,95 DKK
Lydbog
(1)
Sikken et liv
Den lange vej - Mindeudgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den lange vej - MindeudgavePoul Schlüter
215,76 DKK
Hæftet
(0)
Den lange vej - Mindeudgave
På talerstolen
På talerstolenPoul Schlüter
99,95 DKK
EBOG
(0)
På talerstolen
Sikken et liv
Sikken et livPoul Schlüter
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Sikken et liv
Sikken et liv
Sikken et livPoul Schlüter
79,95 DKK
EBOG
(1)
Sikken et liv

Mere om Poul Schlüter

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Poul Schlüter. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Schlüters bøger.
Bøgerne fra Poul Schlüter kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sikken et liv" udgivet af Carlsen - "Sikken et liv" udgivet af Saga - "På talerstolen" udgivet af Saga - "Den lange vej. Fra nederlag til fremgang" udgivet af Saga - "Sikken et liv" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den lange vej. Fra nederlag til fremgang" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "På talerstolen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sikken et liv" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det grænseløse Norden" i serien "ANP." udgivet af Nordisk Ministerråd

Poul Schlüters bøger

Du kan finde ni bøger af Poul Schlüter her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Poul Schlüter fås i samtlige formater. Schlüter har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sikken et liv" af Poul Schlüter

Det er muligt at købe Poul Schlüters "Sikken et liv" som lydbog mc. Med Poul Schlüters "Sikken et liv" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på und og er udgivet af Carlsen.

Poul Schlüter "Sikken et liv"

Hos Bog & idé er "Sikken et liv" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Schlüter