Bog & idéPoul Storgaard Mikkelsen

Bøger skrevet af Poul Storgaard Mikkelsen

Læs mere om Poul Storgaard Mikkelsen
2 produkter
2 produkter
Religion i det senmoderne samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Religion i det senmoderne samfundLise Ludvigsen
367,96 DKK
Hæftet
(0)
Religion i det senmoderne samfund
Klimaetik og religion
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klimaetik og religionPoul Storgaard Mikkelsen
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Klimaetik og religion

Mere om Poul Storgaard Mikkelsen

Hvis du leder efter en bog fra Poul Storgaard Mikkelsen, kan du købe et stort udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Storgaard Mikkelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klimaetik og religion" udgivet af Forlaget Univers - "Den optimale behandling?" i serien "Religion og kultur" udgivet af Systime - "Religion i det senmoderne samfund" udgivet af Systime - "Kristendom og en moderne dansk virkelighed" i serien "Religion og kultur" udgivet af Systime

Bøger af Poul Storgaard Mikkelsen

Du kan finde fire bøger af Poul Storgaard Mikkelsen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Storgaard Mikkelsens bøger fås kun som hæftet. Storgaard Mikkelsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Poul Storgaard Mikkelsens "Klimaetik og religion"

"Klimaetik og religion" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Univers, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Den optimale behandling?" af Poul Storgaard Mikkelsen

Hos Bog & idé er "Den optimale behandling?" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Storgaard Mikkelsens serie "Religion og kultur". Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Storgaard Mikkelsen