Bog & idéPreben Hansen & Louise Kastrup Scheibel

Bøger skrevet af Preben Hansen & Louise Kastrup Scheibel

1 produkter
1 produkter
Turen går til USA på kryds & tværs
Turen går til USA på kryds & tværsPreben Hansen & Louise Kastrup Scheibel
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til USA på kryds & tværs

Mere om Preben Hansen & Louise Kastrup Scheibel

Der er bare én bog af Preben Hansen & Louise Kastrup Scheibel tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Turen går til USA på kryds og tværs". Det er Politikens Forlag, der har udgivet den på dansk. "Turen går til USA på kryds og tværs" er desuden tilknyttet serien "Politikens rejsebøger - Turen går til".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Preben Hansen & Louise Kastrup Scheibels "Turen går til USA på kryds og tværs"

Det er muligt at købe Preben Hansen & Louise Kastrup Scheibels "Turen går til USA på kryds og tværs" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Scheibel, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Preben Hansen & Louise Kastrup Scheibel