Bog & idéPreben Major Sørensen

Bøger skrevet af Preben Major Sørensen

Læs mere om Preben Major Sørensen
1 produkter
1 produkter
Helvedsgavlen
HelvedsgavlenPreben Major Sørensen
199,95 DKK
Hæftet
(4)
Helvedsgavlen

Mere om Preben Major Sørensen

Preben Major Sørensen har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Major Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Helvedsgavlen" udgivet af Escho - "Om tid og evighed " i serien "A8" udgivet af Adressens Forlag - "Øksens tid" udgivet af Gyldendal - "Bevægelser i mørket" udgivet af Gyldendal - "Forgribelser" udgivet af Escho - "I vinden begynder samtalerne" udgivet af Escho - "Forløbelser" udgivet af Escho

Bøger af Preben Major Sørensen

Du kan købe syv bøger af Preben Major Sørensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Preben Major Sørensen bøger i flere formater. Bøgerne af Major Sørensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Helvedsgavlen" af Preben Major Sørensen

"Helvedsgavlen" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Escho.

Preben Major Sørensen "Om tid og evighed "

"Om tid og evighed " kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Major Sørensens serie "A8". Det er Adressens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Preben Major Sørensen