Bog & idéPuk Damsgaard Andersen

Bøger skrevet af Puk Damsgaard Andersen

Læs mere om Puk Damsgaard Andersen
2 produkter
2 produkter
De renes land
De renes landPuk Damsgaard Andersen
149,95 DKK
Paperback
(1)
De renes land
Ulvehjerter
UlvehjerterPuk Damsgaard Andersen
149,95 DKK
Paperback
(0)
Ulvehjerter

Mere om Puk Damsgaard Andersen

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger skrevet af Puk Damsgaard Andersen. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Damsgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De renes land" udgivet af Jyllands-Posten - "Ulvehjerter" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Puk Damsgaard Andersen

Puk Damsgaard Andersen har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Damsgaards bøger kommer bare som paperback. Damsgaards bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"De renes land" af Puk Damsgaard Andersen

"De renes land" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jyllands-Posten.

Puk Damsgaard Andersen "Ulvehjerter"

Det er muligt at købe Puk Damsgaard Andersens "Ulvehjerter" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Puk Damsgaard Andersen