Bog & idéQuintin Winks

Bøger skrevet af Quintin Winks

Læs mere om Quintin Winks
1 produkter
1 produkter
Culture Smart Tanzania: The essential guide to customs & culture
Culture Smart Tanzania: The essential guide to customs & cultureQuintin Winks
109,95 DKK
HÆFTET
(0)
Culture Smart Tanzania: The essential guide to customs & culture

Mere om Quintin Winks

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Quintin Winks. Bogen hedder "Culture Smart Tanzania: The essential guide to customs & culture". Den er udgivet af Kuperard på engelsk. "Culture Smart Tanzania: The essential guide to customs & culture" er desuden tilknyttet serien "Culture Smart".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Quintin Winks' "Culture Smart Tanzania: The essential guide to customs & culture"

Hos Bog & idé er "Culture Smart Tanzania: The essential guide to customs & culture" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Culture Smart". Det er Kuperard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Quintin Winks fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Quintin Winks