Bog & idéR. F. Kuang

Bøger skrevet af R. F. Kuang

Læs mere om R. F. Kuang
0 produkter

Mere om R. F. Kuang

Her hos Bog & idé finder du et bredt udbud af bøger skrevet af R. F. Kuang. Nedenfor har vi listet bøgerne fra -.
Bøgerne fra R. F. Kuang udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Opiumskrigen" udgivet af Forlaget Falco - "The Burning God" udgivet af HarperCollins Publishers - "The Dragon Republic" udgivet af - - "The Poppy War" udgivet af HarperCollins Publishers

Mere om R. F. Kuangs bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af R. F. Kuang hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille R. F. Kuang bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

R. F. Kuangs "Opiumskrigen"

"Opiumskrigen" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Falco, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"The Burning God" af R. F. Kuang

Det er muligt at købe R. F. Kuangs "The Burning God" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er HarperCollins Publishers, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
R. F. Kuang