Bog & idéR. H. Jørgensen

Bøger skrevet af R. H. Jørgensen

Læs mere om R. H. Jørgensen
2 produkter
2 produkter
Frygtelige Fynske Fortællinger I
Frygtelige Fynske Fortællinger IKarsten Brandt Knudsen
119,95 DKK
Paperback
(0)
Frygtelige Fynske Fortællinger I
Frygtelige Fynske Fortællinger 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Frygtelige Fynske Fortællinger 2A Silvestri
132,76 DKK
Paperback
(2)
Frygtelige Fynske Fortællinger 2

Mere om R. H. Jørgensen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af R. H. Jørgensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Frygtelige Fynske Fortællinger 2" udgivet af Forlaget Ildanach - "Frygtelige Fynske Fortællinger I" udgivet af Forlaget Ildanach

Mere om R. H. Jørgensens bøger

Du kan bestille to bøger af R. H. Jørgensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Jørgensen som paperback. Jørgensens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Forlaget Ildanach.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Frygtelige Fynske Fortællinger 2" af R. H. Jørgensen

Det er muligt at købe R. H. Jørgensens "Frygtelige Fynske Fortællinger 2" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Forlaget Ildanach, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Frygtelige Fynske Fortællinger I" af R. H. Jørgensen

"Frygtelige Fynske Fortællinger I" er til salg som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Ildanach.
Detaljer
Fulde navn:
R. H. Jørgensen