Bog & idéR. J. Palacio

Bøger skrevet af R. J. Palacio

Læs mere om R. J. Palacio
2 produkter
2 produkter
Wonder
WonderR. J. Palacio
129,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Wonder
Wonder
WonderR.J. Palacio
249,95 DKK
Paperback
(0)
Wonder

Mere om R. J. Palacio

Der er flere forskellige bøger fra R. J. Palacio til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Palacios nyeste bøger.
Bøgerne fra R. J. Palacio udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Wonder" udgivet af Puffin Books - "Wonder" udgivet af Alvilda - "Wonder" udgivet af Forlaget Alvilda

Bøger af R. J. Palacio

R. J. Palacio har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra R. J. Palacio kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Palacio er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Wonder" af R. J. Palacio

Det er muligt at købe R. J. Palacios "Wonder" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Puffin Books, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

"Wonder" af R. J. Palacio

Det er muligt at købe R. J. Palacios "Wonder" som e-bog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Wonder" på din enhed og begynde at læse. Det er Alvilda, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
R. J. Palacio