Bog & idéR. Rider Haggard

Bøger skrevet af R. Rider Haggard

Læs mere om R. Rider Haggard
0 produkter

Mere om R. Rider Haggard

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra R. Rider Haggard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Rider Haggards bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kong Salomons miner" i serien "Zoom ind. Klassiker" udgivet af SFA-89 - "Kong Salomons miner" i serien "Zoom ind. Klassiker" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Kong Salomons miner " i serien "Zoom ind. Klassiker" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af R. Rider Haggard

Der er tre tilgængelige udgivelser af R. Rider Haggard hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra R. Rider Haggard kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Rider Haggard er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

R. Rider Haggards "Kong Salomons miner"

"Kong Salomons miner" kan købes online som e-bog. "Kong Salomons miner" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Rider Haggards serie "Zoom ind. Klassiker". Det er SFA-89, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

R. Rider Haggard "Kong Salomons miner"

Hos Bog & idé er "Kong Salomons miner" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Kong Salomons miner" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Rider Haggards serie "Zoom ind. Klassiker". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rosenkilde & Bahnhof.
Detaljer
Fulde navn:
R. Rider Haggard