Bog & idéRachel Carson

Bøger skrevet af Rachel Carson

Læs mere om Rachel Carson
3 produkter
3 produkter
Havet omkring os
Havet omkring osRachel Carson
189,95 DKK
EBOG
(3)
Havet omkring os
Havet omkring os
STREAM
Havet omkring osRachel Carson
189,95 DKK
Lydbog
(3)
Havet omkring os
Havet omkring os
Havet omkring osRachel Carson
299,95 DKK
Indbundet
(3)
Havet omkring os

Mere om Rachel Carson

Hvis du mangler en bog af Rachel Carson, tilbyder vi et stort udbud tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Carsons udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Havet omkring os" udgivet af Gads Forlag - "Havet omkring os" udgivet af Gads Forlag - "Havet omkring os" udgivet af Gads Forlag

Bøger skrevet af Rachel Carson

Der er tre tilgængelige bøger af Rachel Carson hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Rachel Carson kommer i udvalgte formater. Carsons bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gads Forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Havet omkring os" af Rachel Carson

Det er muligt at købe Rachel Carsons "Havet omkring os" som lydbog. Du kan også altid have "Havet omkring os" af Rachel Carson med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Forlag.

"Havet omkring os" af Rachel Carson

Hos Bog & idé er "Havet omkring os" tilgængelig som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Havet omkring os" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Rachel Carson