Bog & idéRachel Seiffert

Bøger skrevet af Rachel Seiffert

Læs mere om Rachel Seiffert
2 produkter
2 produkter
Hjemvendt
STREAM
HjemvendtRachel Seiffert
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Hjemvendt
Mørkekammeret
STREAM
MørkekammeretRachel Seiffert
139,95 DKK
Lydbog
(1)
Mørkekammeret

Mere om Rachel Seiffert

Der er forskellige bøger af Rachel Seiffert til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Seiffert.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hjemvendt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mørkekammeret" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Rachel Seiffert

Du kan købe to bøger af Rachel Seiffert her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun bestille Seifferts bøger som lydbog. Seifferts bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hjemvendt" af Rachel Seiffert

"Hjemvendt" er tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Hjemvendt" af Rachel Seiffert med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Rachel Seiffert "Mørkekammeret"

Hos Bog & idé er "Mørkekammeret" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Mørkekammeret" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rachel Seiffert