Bog & idéRachel Stone

Bøger skrevet af Rachel Stone

Læs mere om Rachel Stone
1 produkter
1 produkter
Mindfulness
STREAM
MindfulnessRachel Stone
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Mindfulness

Mere om Rachel Stone

Rachel Stone har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Mindfulness". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på engelsk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Rachel Stones "Mindfulness"

Det er muligt at købe Rachel Stones "Mindfulness" som lydbog. Med Rachel Stones "Mindfulness" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Rachel Stone fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Rachel Stone