Bog & idéRaelene Dundon

Bøger skrevet af Raelene Dundon

Læs mere om Raelene Dundon
2 produkter
2 produkter
Mit barn har autisme
Mit barn har autismeRaelene Dundon
269,95 DKK
Hæftet
(1)
Mit barn har autisme
Mit barn har autisme
Mit barn har autismeRaelene Dundon
269,95 DKK
EBOG
(1)
Mit barn har autisme

Mere om Raelene Dundon

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Raelene Dundon. På listen nedenfor ser du de seneste af Dundons udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mit barn har autisme" udgivet af Frydenlund - "Mit barn har autisme" udgivet af Frydenlund

Bøger skrevet af Raelene Dundon

Du kan bestille to bøger af Raelene Dundon her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Raelene Dundon fås i forskellige formater. Bøgerne af Dundon er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Frydenlund.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Raelene Dundons "Mit barn har autisme"

Det er muligt at købe Raelene Dundons "Mit barn har autisme" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Mit barn har autisme" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Raelene Dundon "Mit barn har autisme"

"Mit barn har autisme" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Raelene Dundon