Bog & idéRaffaele Brahe-Orlandi

Bøger skrevet af Raffaele Brahe-Orlandi

Læs mere om Raffaele Brahe-Orlandi
3 produkter
3 produkter
Didaktisk design i dansk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Didaktisk design i danskJørgen Asmussen
270,95 DKK
Hæftet
Didaktisk design i dansk
Mulighedernes didaktik
Mulighedernes didaktikMichael Breum Ramsgaard
469,95 DKK
Paperback
(1)
Mulighedernes didaktik
Kommunikationskritisk kompetence
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kommunikationskritisk kompetenceMarianne Oksbjerg
261,95 DKK
Hæftet
Kommunikationskritisk kompetence

Mere om Raffaele Brahe-Orlandi

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Raffaele Brahe-Orlandi. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Brahe-Orlandi.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "It-didaktik i teori og praksis" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Didaktisk design i dansk" udgivet af Gyldendal - "Kommunikationskritisk kompetence " i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendal

Raffaele Brahe-Orlandis bøger

Raffaele Brahe-Orlandi har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Raffaele Brahe-Orlandi bøger i forskellige formater. Raffaele Brahe-Orlandi bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Raffaele Brahe-Orlandis "It-didaktik i teori og praksis"

Hos Bog & idé er "It-didaktik i teori og praksis" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af serien "Undervisning og læring". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

"Didaktisk design i dansk" af Raffaele Brahe-Orlandi

Det er muligt at købe Raffaele Brahe-Orlandis "Didaktisk design i dansk" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Raffaele Brahe-Orlandi