Bog & idéRagnar Jonasson

Bøger skrevet af Ragnar Jonasson

Læs mere om Ragnar Jonasson
1 produkter
1 produkter
Tågen
BOEGERTILSTAERKPRIS
TågenRagnar Jonasson
207,46 DKK
Hardback
(13)
Tågen

Mere om Ragnar Jonasson

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Ragnar Jonasson. Bogen hedder "Tågen". Den er udgivet af Gads Forlag på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tågen" af Ragnar Jonasson

Det er muligt at købe Ragnar Jonassons "Tågen" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Jonasson, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ragnar Jonasson