Bog & idéRagnhild Dybdahl m.fl. (red.)

Bøger skrevet af Ragnhild Dybdahl m.fl. (red.)

Læs mere om Ragnhild Dybdahl m.fl. (red.)
1 produkter
1 produkter
Asylsøkere og flyktninger : psykisk helse og livsmestring
Asylsøkere og flyktninger : psykisk helse og livsmestringRagnhild Dybdahl m.fl. (red.)
559,95 DKK
Hæftet
(0)
Asylsøkere og flyktninger : psykisk helse og livsmestring

Mere om Ragnhild Dybdahl m.fl. (red.)

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Ragnhild Dybdahl m.fl. (red.). Bogen har titlen "Asylsøkere og flyktninger : psykisk helse og livsmestring". Det er Universitetsforlaget, der har publiceret den på norsk bokmål.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ragnhild Dybdahl m.fl. (red.)s "Asylsøkere og flyktninger : psykisk helse og livsmestring"

Det er muligt at købe Ragnhild Dybdahl m.fl. (red.)s "Asylsøkere og flyktninger : psykisk helse og livsmestring" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ragnhild Dybdahl m.fl. (red.)