Bog & idéRagnhild Silkoset

Bøger skrevet af Ragnhild Silkoset

Læs mere om Ragnhild Silkoset
2 produkter
2 produkter
Metode, dataanalyse og innsikt  (4. utg.)
Metode, dataanalyse og innsikt (4. utg.)Ragnhild Silkoset
989,95 DKK
Hæftet
(0)
Metode, dataanalyse og innsikt (4. utg.)
Pris : en håndbok i prisbeslutninger
Pris : en håndbok i prisbeslutningerRagnhild Silkoset
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Pris : en håndbok i prisbeslutninger

Mere om Ragnhild Silkoset

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Ragnhild Silkoset. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Silkoset.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Metode, dataanalyse og innsikt (4. utg.)" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Pris : en håndbok i prisbeslutninger" udgivet af Cappelen Damm akademisk

Bøger af Ragnhild Silkoset

Du kan købe to bøger af Ragnhild Silkoset her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Silkoset kommer blot som hæftet. Silkosets bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Cappelen Damm akademisk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Metode, dataanalyse og innsikt (4. utg.)" af Ragnhild Silkoset

Det er muligt at købe Ragnhild Silkosets "Metode, dataanalyse og innsikt (4. utg.)" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Pris : en håndbok i prisbeslutninger" af Ragnhild Silkoset

Det er muligt at købe Ragnhild Silkosets "Pris : en håndbok i prisbeslutninger" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Cappelen Damm akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Ragnhild Silkoset