Bog & idéRakel Haslund-Gjerrild

Bøger skrevet af Rakel Haslund-Gjerrild

Læs mere om Rakel Haslund-Gjerrild
1 produkter
1 produkter
Øer
ØerRakel Haslund-Gjerrild
89,95 DKK
EBOG
(7)
Øer

Mere om Rakel Haslund-Gjerrild

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger fra Rakel Haslund-Gjerrild. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Haslund-Gjerrild.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Øer" udgivet af Forlaget Kronstork - "Turen går til Kina" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Rakel Haslund-Gjerrilds bøger

Du kan finde to bøger af Rakel Haslund-Gjerrild her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Haslund-Gjerrilds bøger fås kun som ebog. Bøgerne af Haslund-Gjerrild er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rakel Haslund-Gjerrilds "Øer"

Det er muligt at købe Rakel Haslund-Gjerrilds "Øer" som ebog. Med "Øer" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Forlaget Kronstork, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Rakel Haslund-Gjerrild "Turen går til Kina"

Hos Bog & idé er "Turen går til Kina" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Turen går til Kina" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Haslund-Gjerrilds serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Rakel Haslund-Gjerrild