Bog & idéRana Zeid

Bøger skrevet af Rana Zeid

1 produkter
1 produkter
EKSIL
EKSILNaguib Mazloum
209,95 DKK
Paperback
(0)
EKSIL

Mere om Rana Zeid

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger af Rana Zeid. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Zeids udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "EKSIL" udgivet af SCREAMING BOOKS - "En tøvende engel" udgivet af Korridor - "En tøvende engel" udgivet af Korridor

Rana Zeids bøger

Du kan bestille tre bøger af Rana Zeid her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Zeids bøger kommer i et udvalg af formater. Zeids bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"EKSIL" af Rana Zeid

Det er muligt at købe Rana Zeids "EKSIL" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er SCREAMING BOOKS, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Rana Zeid "En tøvende engel"

Hos Bog & idé er "En tøvende engel" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "En tøvende engel" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Korridor.
Detaljer
Fulde navn:
Rana Zeid