Bog & idéRandi Dahl Kristensen

Bøger skrevet af Randi Dahl Kristensen

Læs mere om Randi Dahl Kristensen
1 produkter
1 produkter
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje

Mere om Randi Dahl Kristensen

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger skrevet af Randi Dahl Kristensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kristensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Randi Dahl Kristensen

Der er to tilgængelige bøger af Randi Dahl Kristensen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Kristensen som hæftet. Bøgerne af Kristensen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kræftsygepleje" af Randi Dahl Kristensen

Det er muligt at købe Randi Dahl Kristensens "Kræftsygepleje" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Kræftsygepleje" af Randi Dahl Kristensen

"Kræftsygepleje" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Randi Dahl Kristensen