Bog & idéRandi Faxøe Riisom

Bøger skrevet af Randi Faxøe Riisom

Læs mere om Randi Faxøe Riisom
5 produkter
5 produkter
Kampens pris
STREAM
Kampens prisRandi Faxøe Riisom
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Kampens pris
Mord på Ærø
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mord på ÆrøRandi Faxøe Riisom
220,96 DKK
Hæftet
(0)
Mord på Ærø
Kampens pris
Kampens prisRandi Faxøe Riisom
149,95 DKK
EBOG
(0)
Kampens pris
Deroute
DerouteRandi Faxøe Riisom
89,95 DKK
e-bog
(0)
Deroute
Deroute - en familiekrønike
STREAM
Deroute - en familiekrønikeRandi Faxøe Riisom
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Deroute - en familiekrønike

Mere om Randi Faxøe Riisom

Hvis du leder efter en bog af Randi Faxøe Riisom, tilbyder vi et bredt sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Riisoms bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mord på Ærø" udgivet af BibMedia - "Mord på Ærø" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Kampens pris " i serien "Deroute" udgivet af Lytteratur - "Kampens pris" i serien "Deroute" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Deroute" udgivet af mellemgaard - "Deroute - en familiekrønike" udgivet af Lytteratur - "Kampens pris" i serien "Deroute" udgivet af mellemgaard - "Deroute" udgivet af mellemgaard

Bøger af Randi Faxøe Riisom

Der er otte tilgængelige bøger af Randi Faxøe Riisom hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Randi Faxøe Riisom bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Riisom inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Randi Faxøe Riisoms "Mord på Ærø"

"Mord på Ærø" kan købes som lydbog. Du kan også altid have "Mord på Ærø" af Randi Faxøe Riisom med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er BibMedia, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Mord på Ærø" af Randi Faxøe Riisom

"Mord på Ærø" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Randi Faxøe Riisom