Bog & idéRandi Faxøe Riisom

Bøger skrevet af Randi Faxøe Riisom

Læs mere om Randi Faxøe Riisom
1 produkter
1 produkter
Mord på Ærø
STREAM
Mord på ÆrøRandi Faxøe Riisom
149,95 DKK
Lydbog
(2)
Mord på Ærø

Mere om Randi Faxøe Riisom

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Randi Faxøe Riisom. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Riisom.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mord på Ærø" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Mord på Ærø" udgivet af Forlaget Mellemgaard

Randi Faxøe Riisoms bøger

Der er to tilgængelige bøger af Randi Faxøe Riisom hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan finde Randi Faxøe Riisom bøger i forskellige formater. Riisoms bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget Mellemgaard.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Randi Faxøe Riisoms "Mord på Ærø"

"Mord på Ærø" er til salg som lydbog. Med Randi Faxøe Riisoms "Mord på Ærø" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Randi Faxøe Riisom "Mord på Ærø"

Hos Bog & idé er "Mord på Ærø" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Mord på Ærø" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Randi Faxøe Riisom