Bog & idéRandi Granbo

Bøger skrevet af Randi Granbo

Læs mere om Randi Granbo
1 produkter
1 produkter
Aldring og bevegelse : fysioterapi for eldre  (2.utg.)
Aldring og bevegelse : fysioterapi for eldre (2.utg.)Randi Granbo
909,95 DKK
Hæftet
(0)
Aldring og bevegelse : fysioterapi for eldre (2.utg.)

Mere om Randi Granbo

Du kan kun bestille en enkelt bog af Randi Granbo her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Aldring og bevegelse : fysioterapi for eldre (2.utg.)". Den er publiceret af Gyldendal akademisk på norsk bokmål.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Aldring og bevegelse : fysioterapi for eldre (2.utg.)" af Randi Granbo

Hos Bog & idé er "Aldring og bevegelse : fysioterapi for eldre (2.utg.)" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Gyldendal akademisk.

Endnu en af Randi Granbo skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Randi Granbo