Bog & idéRandi Kjær Jensen

Bøger skrevet af Randi Kjær Jensen

Læs mere om Randi Kjær Jensen
3 produkter
3 produkter
Hvepsereden
STREAM
HvepseredenInger Wolf
79,95 DKK
Lydbog
(5)
Hvepsereden
Hvepsereden
HvepseredenInger Wolf
49,95 DKK
EBOG
(5)
Hvepsereden
Hvepsereden
HvepseredenInger Wolf
129,95 DKK
Paperback
(5)
Hvepsereden

Mere om Randi Kjær Jensen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Randi Kjær Jensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvepsereden" i serien "Serien om Daniel Trokic" udgivet af People'sPress - "Hvepsereden" i serien "Serien om Daniel Trokic" udgivet af Modtryk - "Hvepsereden " i serien "Serien om Daniel Trokic" udgivet af Gyldendal - "Hvepsereden" i serien "Serien om Daniel Trokic" udgivet af People'sPress

Randi Kjær Jensens bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Randi Kjær Jensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Randi Kjær Jensen kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hvepsereden" af Randi Kjær Jensen

Hos Bog & idé er "Hvepsereden" tilgængelig som ebog. "Hvepsereden" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Jensens serie "Serien om Daniel Trokic". Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Hvepsereden" af Randi Kjær Jensen

Det er muligt at købe Randi Kjær Jensens "Hvepsereden" som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Hvepsereden" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i serien "Serien om Daniel Trokic". Det er Modtryk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Randi Kjær Jensen