Bog & idéRandi Starrfelt

Bøger skrevet af Randi Starrfelt

Læs mere om Randi Starrfelt
2 produkter
2 produkter
Klassisk og moderne psykologisk teori
Klassisk og moderne psykologisk teoriLisbeth Harms
579,95 DKK
Bog
(0)
Klassisk og moderne psykologisk teori
Klinisk neuropsykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk neuropsykologiChristian Gerlach og Randi Starrfelt (red.)
728,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk neuropsykologi

Mere om Randi Starrfelt

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Randi Starrfelt. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Starrfelts bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk neuropsykologi" udgivet af Frydenlund - "Klassisk og moderne psykologisk teori" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne psykologisk teori" udgivet af Gyldendal - "Klinisk neuropsykologi" udgivet af Frydenlund

Randi Starrfelts bøger

Randi Starrfelt har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Randi Starrfelt bøger i et udvalg af formater. Starrfelts bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Randi Starrfelts "Klinisk neuropsykologi"

Det er muligt at købe Randi Starrfelts "Klinisk neuropsykologi" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

Randi Starrfelt "Klassisk og moderne psykologisk teori"

Det er muligt at købe Randi Starrfelts "Klassisk og moderne psykologisk teori" som bog. Dette er en også en fantastisk bog fra Starrfelt, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Randi Starrfelt