Bog & idéRasha Omran

Bøger skrevet af Rasha Omran

Læs mere om Rasha Omran
1 produkter
1 produkter
Vi elsker... Vi elsker... Vi elsker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vi elsker... Vi elsker... Vi elskerRasha Omran
76,46 DKK
Hæftet
(0)
Vi elsker... Vi elsker... Vi elsker

Mere om Rasha Omran

Du kan kun finde en enkelt bog af Rasha Omran her hos Bog & idé. Det er "Vi elsker... Vi elsker... Vi elsker". Det er Forlaget Virkelig, der har udgivet den på dansk. "Vi elsker... Vi elsker... Vi elsker" er desuden en del af serien "Bestiarium".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Vi elsker... Vi elsker... Vi elsker" af Rasha Omran

"Vi elsker... Vi elsker... Vi elsker" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Bestiarium". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Virkelig.

Dette er en også en fantastisk bog fra Omran, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Rasha Omran