Bog & idéRasmus Antoft

Bøger skrevet af Rasmus Antoft

Læs mere om Rasmus Antoft
2 produkter
2 produkter
Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde
Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejdeJens Eistrup
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde
SociologiNU
BOEGERTILSTAERKPRIS
SociologiNUClaus D. Hansen
323,96 DKK
Hæftet
(0)
SociologiNU

Mere om Rasmus Antoft

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Rasmus Antoft. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Antoft.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "SociologiNU" udgivet af Systime - "Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative udfordringer" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Rasmus Antoft

Der er tre tilgængelige bøger af Rasmus Antoft hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Antoft som hæftet. Bøgerne af Antoft er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"SociologiNU" af Rasmus Antoft

Hos Bog & idé er "SociologiNU" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.

"Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde" af Rasmus Antoft

Det er muligt at købe Rasmus Antofts "Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Antoft